Even voorstellen

Mijn naam is Ina Exel.  

Ik woon in Coevorden en heb mijn praktijk aan huis en is rolstoel toegankelijk.

Sinds 1998 werk ik als pedicure plus, waarna ik in 2013 mijn branche diploma Medische Pedicure heb gehaald. Als Medische Pedicure heb je allerlei specialistische technieken gedaan.

Ook heb ik mij gespecialiseerd voor de Diabetische en Reumatische voet. Dit kan van belang zijn voor de vergoeding door uw ziektekostenverzekering. 

 

Tevens ben ik aangesloten bij Provoet, de landelijke branche organisatie voor pedicures, ook sta ik ingeschreven in het kwaliteitsregister voor pedicures. 

IMG_1535-797x1024

Mijn specialiteiten

Als Medische Pedicure, aangesloten bij Provoet en ingeschreven bij Procert in het kwaliteitsregister, heb ik mij verdiept in specialisaties en technieken.

Reumatische voet

Voor iemand met reumatische klachten is het aan te raden om een pedicure te bezoeken die verstand heeft van deze aandoening, ik ben bijzonder bedreven in het verlichten van knobbels en het geven van gedegen advies over geschikt materiaal. 

voeten frezen

Diabetische voet

Mensen met diabetes lopen de kans om complicaties aan hun voeten te krijgen als gevolg van de ziekte. Door mijn focus op "Diabetische Voet" kan ik uw voetprobleem grondig beoordelen en behandelen, wat vaak vergoed wordt door de ziektekostenverzekering.

eelt snijden

Plaatsen Polyacryl/Gelacy nagel

Toepassen kunstnagel

* nagel verlengen

* natuurlijke nagel verstevigen

* ingroeiende teennagel begeleiden

* kwetsbare nagels verstevigen

* mycose nagel verfraaien en versterken

nagelreparatie

Voeten verdienen aandacht!

Wanneer u zich realiseert hoeveel voetstappen u in uw leven gaat zetten, dan is snapt u goed waarom deze slogan ook voor u telt. U kunt te maken krijgen met allerlei ongemakken zoals eelt, likdoorns en ingroeiende nagels. Maar ook klachten als reuma, diabetes of nare drukplekken kunnen op uw voeten van toepassing zijn. Mijn advies: ga op tijd naar een specialist! Als u op tijd verzorging voor uw voeten krijgt, kan u een medische behandeling en blijvende klachten voorkomen.